Skip to content Skip to navigation
Diversi Foods

Diversi Foods staat voor passie, innovatie, authenticiteit en service. Om deze boodschap kracht bij te zetten, hebben ze hun look ’n feel aangepast zodat deze hun waarden beter uitstraalt. Daarnaast moet de nieuwe corporate identity hen ook toelaten om cross mediaal een uniforme stijl en identiteit te definiëren en tegelijk ook de herkenbaarheid, professionalisme, betrouwbaarheid en consistentie van hun bedrijf te bewaren.

Deliveroo

Sinds eind april is de online maaltijdleveringsdienst Deliveroo nu ook actief in Leuven. Meer dan 20 restaurants, onder wie Balls & Glory, Greenway en Huis der Bergers hebben zich al aangesloten op het platform. Meer en meer mensen beginnen vertrouwd te geraken met het systeem. Bestellingen kunnen geplaatst worden op de website van Deliveroo of via de app (iOS & Android). Dit kan op het  moment zelf of de dag ervoor.

Manhattn’s

Na hun 2 eerdere vestigingen in Brussel, brengen de broers Vandermeulen hun hamburgerconcept Manhattn’s deze zomer ook naar Antwerpen. De nieuwste Manhattn’s telg zal er zijn stek vinden aan de populaire Groenplaats.

Twenty Two Inspired

Na de opening van zijn eigen koffiebar Twenty Two Coffee in 2016, pakt Simon Mignolet, doelman van Liverpool en de Rode Duivels, nu ook uit met een eigen koffielijn. De Limburger noemt zichzelf een echte koffielover en vindt het dan ook logisch dat hij zijn eigen koffie op de markt brengt.

Engelen-Heire - Frymaster

Vanaf 1 maart 2017 is Engelen-Heere opnieuw officieel verdeler van Frymaster in België en Luxemburg. Frymaster friteuses zijn de best verkochte friteuses wereldwijd. Engelen-Heere is niet enkel gespecialiseerd in friteuses maar biedt ook een breed gamma aan van koeltechnische, fastfood- en horeca-apparatuur.