Skip to content Skip to navigation
Tom Boonen

De ex-wielrenner opent midden september 2017 een pastabar in Sint-Truiden, samen met zijn manager Paul De Geyter en Fillipo Catania, uitbater van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso. De nieuwe zaak kreeg de naam Roberta’s Pastabar mee en zal hoofdzakelijk gezonde pasta’s en slow food geserveerd worden. Als de pastabar een succes blijkt te zijn, worden nieuwe vestigingen in de toekomst niet uitgesloten.

Divers

Midden september 2016 opende Esther Andries het healthy foodconcept Divers op het Antwerpse Zuid.
Divers mikt op consument die bewust met hun voeding en gezondheid omgaan en serveert de klanten smoothiebowls, superfoodsmoothies en koudgeperste sappen.

McDonald’s Delivery

De fastfoodketen gaat in onze hoofdstad bestellingen aan huis leveren. Er wordt een testfase uitgerold in vier restaurants, namelijk in Elsene, Beursplein, Ukkel Bascule en Nieuwstraat.

Bakkerij Paul

Bakkerij Paul, de Franse keten van kwalitatieve bakkerijen, opende op woensdag 21 juni 2017 voor het eerst een vestiging aan de kust. De keuze viel op Oostende. De Oostendse vestiging van Bakkerij Paul werd officieel geopend in aanwezigheid van Stef Meulemans, CEO Top Brands die de Belgische rechten heeft op het Franse merk, en burgemeester Johan Vande Lanotte. De retailgroep PAUL heeft zijn roots in de buurt van het Franse Rijsel en bestaat al sinds 1889. In totaal zijn er van de 22 Belgische vestigingen 3 Vlaamse: die bevinden zich in Kuurne, Gent en nu dus ook Oostende.

Five Guys Burgers and Fries

Antwerpen mag binnenkort als eerste Belgische stad een Five Guys Burgers and Fries verwelkomen. Vorig jaar werden de eerste Europese vestigingen geopend, meer bepaald in Parijs. In de Verenigde Staten is deze hamburgerketen zeer populair. De Los Angels Times riep Five Buys uit tot een van de beste fastfoodketens op het vlak van prijs-kwaliteitsverhouding. Het bijzondere bij Five Guys is dat de klant zelf volledig zijn hamburger mag samenstellen, van het broodje over het vlees tot de topping en groenten. Voor de burgerliefhebbers wordt het alvast iets om naar uit te kijken.